Du vil B. O. K. hos BOK.

Gå tabt, mens du opretter wayfinding-systemer.

I 2017 påtog jeg et par job, der skræmte lortet ud af mig. Denne var langt den største og mest skræmmende. BOK-bygningen er en gammel teknisk skole i South Philly, der er få år til at blive en samarbejdende producent / kunstner / generelt interessant personrum. Smith & Diction blev kontaktet for at påtage sig vejledningen til dette monster af en bygning i slutningen af ​​2016. Det startede med en dejlig ren brief; et par indgangsskilte, et bibliotek, midlertidig skiltning og nogle lejerskiltning. Kagevandring, ikke mere som kødloffegang. Betcha så ikke, at det kom, og det gjorde jeg heller ikke, fordi dette projekt tog et helt år og kæmpede for mig tand og søm hvert skridt på vejen.

Jeg er glad for endelig at dele de systemer og det arbejde, vi oprettede, og jeg er meget stolt over, hvor meget projektet tvang mig til at vokse, uanset om jeg nød det undervejs. FYI dette er længe læst, men ærligt kan du sandsynligvis bare se på billederne og være helt fin. God fornøjelse!

Lad os starte fra toppen her, de fleste Philadelphians kender BOK gennem sin tagterrasse. Og hvis du ikke er fra Philly, har du sandsynligvis aldrig hørt om BOK overhovedet. I hvilket tilfælde kan du springe over alle disse afsnit. Om sommeren åbner de øverste etage som en smuk bar med utroligt solopdæmpet udsigt over skyline. Du kan fange en speciel slags stemning derop, når solen går ned, og byen begynder at lyse op under dig.

Men de fleste mennesker ved ikke, at bygningen også er hjemsted for en utrolig mangfoldig gruppe kunstnere, skabere og alle slags inspirerende typer mennesker: møbelproducenter, tatovør, hårstylister, fotografer, baggrundsmalere, skærmprintere, glasblæsere , bagere, musikere, massageterapeuter, og listen fortsætter og fortsætter.

Det er her vi kommer ind. BOK-teamet ønskede at få denne bygning til at føle sig mere levende og udnytte lejernes kreativitet.

Udsigt fra indgangen 9. St.

Gå ind i intet.

Når du kommer ind i bygningen fra 9. St, lejerindgangen, bliver du mødt med en hel masse intet. Gangene strækker sig over en bybloklængde, og det føles som om du befinder dig i et slags mareridt, hvor du fortsætter med at køre og køre, men du kommer aldrig helt til slutningen.

For at forhindre besøgende i at gå tabt, havde bygningens interne team skabt en provisorisk skiltning i en tvivlsom lyserød farve, der gjorde et godt stykke arbejde med at fortælle folk, hvor de skulle gå, men de fleste gange ville besøgende gå lige forbi det og ende med at vandre haller, der ligner en mistet 6. klassing på feltrejse.

På en bygningstur, lagde Lindsey & Emma fra Scout (bygningsejere) alle de problemer, de havde løbet ind i: folk forsvandt, havde svært ved at finde elevatorer, badeværelser og lejere, de kom for at se. Og det føltes bare som om skiltningen ikke helt repræsenterede deres lejers kreativitet eller unikke. De ønskede, at bygningen skulle føles lidt mere "levende."

Alt sammen ved at holde sig til brandets retningslinjer, der kun bestod af Helvetica Neue (et skrifttype kendt for sit kreative zest), og det skal være et system, der kan bøjes til at rumme over 100 forskellige lejere. Det var dengang, jeg følte, at håndjernene gled til den næste strameste indstilling.

Du kan gå med dette, eller du kan gå med det.

For at hjælpe besøgende med at få deres kuglelejer kom vi frem til denne måde, på den måde tegn. Dette blev oprettet specifikt for at være lidt modbydelig, så besøgende ikke ville gå glip af det. Men bortset fra sin modbydighed har tegnet nogle finesser, der er værd at bemærke. Du vil se, at rammen ombryder hjørnet, men på selve hjørnet valgte vi, at kanten skal være en hængende kant.

Dette var noget, jeg troede ville være så så enkelt. Du laver bare rammen og installerer derefter træpanelet ligesom et fotografi. Nå, tilsyneladende er det ikke sådan, at videnskab fungerer. For når du tager et hjørne ud, vil al vægt på skiltet læne sig ind i det hjørne, og det falder. Heldigvis fik jeg forbindelse med Daniel Saldutti fra DNL DSN, og han sagde det samme, som jeg gjorde, da jeg tog dette projekt videre. Nu parafraserer jeg her, men det var noget i retning af, "Jeg ved ikke, om det er muligt, men kneppe det, jeg vil prøve at få det til at fungere."

~ * ~ Musik til mine ører ~ * ~

Han lavede dette udyr for hånd på mindre end en uge. Derefter måtte vi bruge en gaffeltruck for at få den på toppen af ​​hans varevogn for at overføre den fra NextFab til BOK, og køre utroligt forsigtigt gennem minefeltet med huller som er South Philly. Det viser bare, at alt er muligt med en smule skøre.

Venstre: Gaffeltruck klar og venter. Til højre: Skitser, jeg tegnet fra starten af ​​projektet.

Antagelse at gøre en røv ud af U & Me.

Jeg er lige nu klar over, at sætningen er teknisk ukorrekt.

Her er noget vigtigt, som jeg vil påpege. En stor fejltagelse, jeg gjorde ved dette projekt, var at undervurdere produktionen. Som ejer og eneste designer af et studie på to tabte jeg tusinder af dollars på produktionstiden. Jeg fik forbindelse med en entreprenør, der var billig og sagde, at han kunne gøre det. I sidste ende tog han en masse genveje og forsinkede projektet i syv måneder, fordi han besluttede at fremstille en ting ad gangen. Jeg er ikke her for at bashe ham personligt, fordi han fik jobbet gjort. Men jeg vil sige: Gør din research, sørg for, at folk kan gøre, hvad de siger, de kan gøre, måle alt selv, så måle det igen, ALDRIG antage noget, få en FIRM-plan og hold dem ansvarlige overfor det, og sørg for, at du indstiller op et produktionsgebyr, inden du kommer for dybt ind i projektet. Jeg løb ind i problemer, som jeg aldrig kunne have forventet at komme. Det bid mig i røvet og til sidst tabte jeg penge. Mange penge. En god lektion at lære, men jeg ville bare ønske, at det ikke var på et så stort projekt.

WTF er en Bok Jam?

Kataloget var en af ​​de mest interessante udfordringer, fordi spejderholdet ønskede, at besøgende skulle vide, hvor forskellige alle lejere i bygningen var ved bare at se på det. ”Wow, der er en glasblæsere her? Åh shit, der er også en muralist her. Vil der være et boksehal? WTF er en Bok Jam? ”De ville ikke være i stand til at få den reaktion med bare firmaets logo eller navn, så vi var nødt til at udvikle et system, der ikke kun fortalte dig, hvordan du kommer hen, hvor du skulle, men også leverede lidt kig ind i hvad der ellers foregik i bygningen.

Den første del af det bibliotek, vi udviklede, var farvekodningssystemet for hver etage. Dette var lidt vanskeligt, for dette var en gammel skole, hvilket betød, at der var vægge i malede skabe på hver etage, så hvert af disse farvesystemer måtte arbejde godt med de eksisterende skabsfarver. Jeg opdagede, at en ting, som ingen taler om, når man laver projekter som denne, er hvor meget af en massiv smerte i røvet det er at matche Pantones til Sherwin Williams malingschips. De er altid tæt på, men har aldrig ret ret. Hvor er Pantone-Sherwin Williams sammenbrud? Kommer fyre.

Directory lejerskabelon

Ovenfor er fordelingen af ​​skabelonen til lejere-kataloget. Vi forsøgte at gøre hierarkiet temmelig ligetil. Lejerenavn er det mest fremtrædende element, der viser den evigt klassiske udseende Helvetica Bold sporet i -20. Derefter er gulv og plads nummer øverst, stadig fed, men lidt mindre. Og endelig beskrivelsesinfo i en let vægt og endnu mindre i størrelse.

Da jeg designede dette system, var jeg bekymret for, at hvis vi bare læste papirstykker mod væggen, ville de begynde at bøjes og give efterhånden. Og nogle gange, når du åbner døren, opretter det et træk, der vil få alle kortene til at falde på gulvet. Jeg ønskede ikke, at de skulle blandes sammen, eller at besøgende skulle føle sig ansvarlige for at løse det. Så vi prøvede at finde ud af, hvad der ville være det bedste materiale, der var omkostningseffektivt og ikke ville bøje over tid. Vi endte med at gå med en meget tynd plexi fra Everything Plastic. (Hvis du nogensinde har brug for noget, bogstaveligt talt hvad som helst, det er plast, bør dette være det første sted, du ringer til.)

Uanset hvad var vi som okay problem løst, vi udskriver klistermærker og får dem monteret på plexi ... ikke? Forkert. Jeg ringede næsten til hver printer i Philadelphia metroområdet, og de gav mig alle den kolde skulder. Ingen ønskede at røre ved dette job med en ti fods stang. Så gæt, hvem endte med at skrælne og klæbte 100+ klistermærker til små stykker plexi? DENNE FYR. Det var ikke sjovt, og det tog flere timer, men det blev gjort, og det ser godt ud.

Sjov kendsgerning om dette lejerkortsystem: Jeg lagde ikke noget af de kort, der findes på biblioteket. BOK-teamet gjorde det hele på egen hånd, og det føltes så godt at se systemet komme sammen, uden at jeg overhovedet var involveret. Stolt design-far vibber.

Venstre: Forudskåret plexi. Højre: At finde ud af den nøjagtige bredde, som kataloget skulle være.

Elevatorer, hvordan fungerer disse?

Jeg er ikke engang sikker på, om dette var en del af det oprindelige omfang, men jeg tror, ​​vi bare kastede det ind i vores præsentation, og det endte med at arbejde. Ikke kun det, men jeg tror, ​​det blev mit yndlingsstykke af hele projektet. Når du får chancen for at designe en elevatordør, skal du ikke kneppe den op. Få det til at dope for Guds skyld. Alt, hvad vi kan gøre, er at sidde og stirre, mens vi venter på en elevator, så hvorfor ikke give nogen noget at stirre på.

Vi byggede dette system til at matche de farvekodede gulve. Vil folk sammensætte det? Nah. Men vi byggede også et andet system oven på det, hvor hver etage er repræsenteret af antallet af geometriske objekter på døren. Vil folk bemærke det ... Nej. MEN DU SKAL PRØVE.

Likkkkkkkkeeeeeeeee første sal har en stor cirkel, der foldes ind på sig selv, når døren åbnes. Den anden sal har to striber, den tredje har tre skæve rektangler, den forreste er fire trekanter, og den femte er fem månefasetypeaftaler. Den eneste, der ikke følger reglen, er kælderen, hvor konceptet var, welp lad os gøre dette så farverigt som muligt, fordi det er temmelig dystre her nede.

En anden subtilitet, som vi overvejede, når vi designede disse døre, var bevægelse. Hvordan ville dørene se ud, mens de åbnes og lukkes?

Det var spændende at tænke på, hvordan et statisk fly kunne blive aktivt og få et helt andet liv bare ved at glide bag et andet statisk plan. Mine foretrukne kom virkelig til live på tredje og femte etage.

Elevator Indvendige gulvkort5. sal kort

Et uventet samarbejde.

På hver etage er der et massivt korkbræt, så snart du træder væk fra elevatoren, så vi så dette som en fantastisk mulighed for at flexere farvesystemet og hjælpe besøgende med at have et referencepunkt, når de går hen for at finde vej ud.

Foreslåede gulvdesign

Det originale koncept var at holde tavlerne temmelig enkle og binde dem til det visuelle sprog for indgangsskiltet på første sal. Men da vi præsenterede disse for BOK-teamet, foreslog de, hvorfor ikke bruge dette rum til at vise nogle af kunstnerne i bygningen? Det var den perfekte måde at blande designsystemet med lejernes levedygtighed på. Så vi satte op et firkantet, farvekodet gulvsystem på højre side og lod resten af ​​pladsen være åben for fortolkning.

Nogle af mine personlige favoritter er på første og anden sal, hvor kunstnerne tog konceptet og satte deres eget spin på det for at skabe nogle virkelig fantastiske stykker, der får systemet til at skinne. Første sal blev udført af David Guinn, som er en stor muralist; du kender ham måske fra hans neonmaleri på Percy Street. Hans stil passede så godt med vejfindingen, så det var som en kamp lavet i himlen.

1st Floor Design af Muralist David Guinn

På anden sal tog Milder Office det til bogstaveligt talt en anden dimension ved at fastgøre brugerdefinerede klipte og slibede træstykker, der skaber denne slags bølgende kugleformede stemninger i dem. Virkelig trippy. Jeg er glade for at se bygningens omfavnelse og udvide systemet ved at komme med ting, jeg ikke engang kunne drømme om. Jeg kan ikke vente med at se, hvordan det udvikler sig og tager et eget liv.

2nd Floor Design af Milder Office

Det er som et stripcenter, men du ved, bedre.

Gange er brede, lange og temmelig skræmmende. Og inden vi kom på arbejde, var lejerskiltningen temmelig minimal, så hvis du glemte antallet af plads, du besøgte, var du dybest set skruet fast.

Vi ønskede at give hver lejer en vis plads til at vise deres logo og gøre deres tegn til deres eget, måske endda gøre en slags skør dørskæring eller hvad som helst. Så vi gav hver lejer et tomt træskilt om, at de helt kunne gøre deres eget for at gøre alt, hvad de ville gøre for at skille sig ud.

Fjern ikke poesien.

: Side note: Revival Letterpress har et af de bedste tegn. Ejeren, Matt, gik ud med et håndmalet guldfolieret skilt af Keystone Sign Co. Hans plads er langtfra en af ​​de smukkeste i bygningen. I løbet af dette projekt rakte jeg Matt ud for at se, om han var åben for at lære mig, hvordan man laver nogle traditionelle brevpressede plakater med træblokstype.

Til venstre: Revival Letterpress Studio

Mens jeg var der, lavede jeg en plakat "Don’t Remove the Poetry" som en gave til mit første bryllupsdag. Linjen er et uddrag af vores yndlingscitat fra Wabi Sabi-bogen.

”Gå ned til essensen, men fjern ikke poesien.”

Denne sætning har siddet fast ved mig siden den første dag, jeg læste den. Det repræsenterer ideen om, at netop fordi noget er enkelt og fjernet, ikke betyder det ikke kan være intelligent eller smukt. Der er poesi i hvert åndedrag, du tager, især når du ikke engang overvejer det. ✺ ViBeY BaBy ✺

Fjern ikke poesi-plakaten.

Jeg prøvede at omfavne den opfattelse, da jeg trykte plakaten; Jeg valgte ikke et skrifttype på forhånd, jeg stolede bare på den type Matt havde i skuffen. Jeg valgte ikke papir, vi trykte bare på tilfældige stykker, der lå omkring studiet. Og sådan snuble vi over det smukke kobber på orange combo. Noget, jeg aldrig ville have sammensat på egen hånd.

ANYWAY, tilbage til disse trælejerskilte. Virkeligheden er, at ikke alle ønskede at male maling eller designe deres eget skilt, så vi skabte også en ligefrem skabelon til lejere, der bare ville sende informationen. Alt hvad de skal gøre er at markere en boks, og designteamet hos BOK håndterer resten. Derefter får de et tegn, der stort set bare er en større version af biblioteket nedenunder.

Højesterets afgørelse af Room v. Space.

Dette var et interessant stykke af projektet, som jeg er sikker på, at ingen personer, der er trådt ind i denne bygning, har bemærket. Hvad skal vi kalde lejeren studios? Er hver enkelt et værelse? Eller et studie? En pakke? Eller måske er det et rum?

Først virker plads muligvis ikke som det mest indlysende valg. Det er ikke, hvad du ser på de fleste bygningskataloger. Men vi lagde en masse unødvendige tanke i det, og det var langt vores foretrukne valg. Det føltes bare stort. Der er et så stort potentiale for rummet. Det udvides altid. Mens vi brainstormede, tænkte vi på snesevis af eksempler, der hjalp os med at færdiggøre beslutningen, for hvis du lægger ”plads” i slutningen af ​​nogen af ​​disse, ville de lyde stumme: tænk rum, spillerum, arbejdsplads, kunstrum, kontorlokaler, lav plads, festlokale, fri plads.

Hvert rum har en lille metalplade, der ombrydes rundt om hjørnet af døren med sit nummer vist på begge sider, så du kan se det, når du går ned ad gangen. Det er også magnetisk, så hvis lejeren ønskede at lægge nogle visitkort eller en flyer kunne de helt.

At lave toilettesymboler, der ikke ser ud som om de kom fra toilettet.

Jeg ved ikke om dig, men af ​​en eller anden grund kan jeg bare ikke komme bag den standardiserede ADA toilettesymbol. Folket føler sig så stift, som om de har på sig skulderpolstrede strømdragter fra 90'erne.

Jeg ville tage en kniv ved at opdatere ikonerne for at være lidt mere afrundede og venlige. Især da vi besluttede at male dem i så stor skala, ville jeg, at de skulle føle sig mindre blokeret.

Oprindeligt var badeværelserne mærket med et super lille rødt klistermærke, så folk havde svært ved at se dem, især når du går ned ad en sådan lang gang, alle døre begynder at se ens ud. For at løse det malede vi indvendige sider på badeværelsets døråbninger i en mørkere farve, så besøgende kunne bemærke fra afstand at disse døråbninger var anderledes end de andre. Derefter malede vi toilettesymbolet på begge sider og beskærede det fra siden tættest på gangen, så du let kunne se det fra begge retninger.

Bygning af BOK-blokke.

En af de mest latterlige ting, vi fik at gøre for dette projekt, var en ni fods brev med bunker, der sidder uden for lejerindgangen. Dette blev præsenteret som en slags, ”Ville det ikke være cool, hvis vi gjorde det?” Det er det tætteste en Hail Mary er i design, du bare kaster det op, og forhåbentlig er der nogen, der samler det op og løber med det.

Vi havde brug for besøgende for at vide, at dette var hovedindgangen, IKKE barindgangen. BOK-teamet ønskede også et korktavle, så lejere kunne samle løbesedler til ting, der foregik i bygningen. Bare en lille smule noget, der kunne binde bygningen til samfundet lidt mere, så det ikke var sådan et mysterium, hvad der foregik inde.

BOK-bygningen på instagram er @buildingbok, så jeg var som hmm, der lyder som byggesten. Hvorfor ikke nikke mod de gamle skoleblokke, børnene leger med og bare stak dem op? Igen blev dette præsenteret uden nogen reel anelse om, hvordan man får det til at fungere IRL. Præsenter først, find ud af, hvordan man bygger senere tror jeg.

Jeg skulle til Daniel & Ross på femte sal (den samme Daniel fra indgangsskiltet), og vi talte om, hvordan man bygger denne ting, og lad mig bare sige, at jeg ikke har nogen idé om, hvad jeg laver, når det kommer til bygning ting som dette. Jeg ville bare nikke på hovedet og acceptere, hvad de sagde, bare for at være sikker. Bare for at gøre dette endnu sværere for os selv, besluttede vi, at vi også ville have, at dette skulle lyse op om natten. Men de dudes havde den lyse idé at placere solcellepaneler på toppen af ​​stakken, så den kunne lyse op uden nogen udvendige ledninger.

Daniel hældte blod, sved og tårer ved at gøre denne ting virkelig smuk. Han trækkede ræven af, og med lidt hjælp fra sin studiekammerat, Marc DiGiamo, stablede de blokke en efter en og installerede solcellepanelerne på bare få timer.

Jeg kunne ikke være lykkeligere med, hvordan det viste sig. Det var vanvittigt at se et så langt skud komme til live. Jeg kunne ikke tro, at det skete. Jeg har bare skævet nogle bokse i photoshop et år tidligere, og de lagde en utrolig mængde tid og energi til faktisk at få denne ting til ikke kun at stå op, men også lyse op.

Dette projekt var svært at sige mildt. Jeg lærte mere, end jeg tilmeldte mig, men jeg kunne ikke være gladere at være forbundet med en sådan fantastisk bygning. Hver eneste person indeni gør noget, der virkelig inspirerer mig, og jeg blev ven med nogle af disse mennesker. Disse forbindelser vil hænge sammen med mig resten af ​​mit liv, og jeg er for evigt taknemmelig for, at dette projekt placerede mig på samme sted som disse mennesker.

Tak til hver eneste person, der hjalp mig eller bare lyttede til mig klage uendeligt under hele processen. Jeg kunne virkelig ikke have gjort det uden din hjælp. Som alvorligt ikke kunne, ved jeg ikke, hvordan man laver noget af dette lort. Hvis du nogensinde er i bygningen, skal du skyde mig en tekst og fortælle mig, at den ser god ud, så jeg ikke har lyst til, at jeg har spildt et år i mit liv. Tak skal du have.

Denne historie er offentliggjort i Bemærkelsesværdigt, hvor 10.000+ læsere kommer hver dag for at lære om de mennesker og ideer, der former de produkter, vi elsker.

Følg vores publikation for at se flere produkt- og designhistorier, der er vist af Journal-teamet.